Main menu

Voor de lopende clinics is de animo nog steeds groot. Het Stynsgeaster spinning oerke is verlengd met 6 lessen, de badminton clinic is met een deelname van 8 vol, het nijntje beweegdiploma is door de grote opkomst verdeeld in twee groepen en het bewegen voor ouderen heeft twee nieuwe aanmeldingen. Kortom bewegen bindt.
Echter het mooie weer komt er ‘hopelijk’ weer aan en dus is de stuurgroep al weer druk in de weer voor het voorjaarsprogramma. Sportcoach Jurjen Bosch heeft met een aantal verenigingen gesproken die behoefte hadden aan advies. Hier komen mogelijk ook nog een paar activiteiten in naar voren. Dit gesprek is door de verenigingen zelf geïnitieerd. Een belangrijke stap omdat het goed is dat er steeds meer vanuit de verenigingen gaat komen en dat Sportdorp meedenkt en helpt in het faciliteren.
Voor de maanden maart en april staan de volgende clinics/kennismakingssporten op het programma:

- Computerles voor ouderen - start maart
- Bootcamp gegeven door Klaas Struiving - start april
- Streetdance - start april


Verder is vanuit het door Sportdorp opgestarte Start to run de bedoeling als aanvulling op de huidige groep fanatiekelingen vanaf 18 april te starten met een 2e groep, starters. Dus wil je graag in beweging en dit rustig opbouwen meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor deze startersgroep.

In maart zullen we als Sportdorp het gehele programma weer via een flyer verspreiden, zodat iedereen op de hoogte is. Maar hou ook facebook en onze internetpagina www.sportdorpstynsgea.nl in de gaten.